“DE LA CISTELLA A CASA”. Compra en el barri, te’l portem en bici

“DE LA CISTELLA A CASA”. Compra en el barri, te’l portem en bici

ELS VEÏNS I VEÏNES DE POBLATS MARÍTIMS COMPTARAN AMB UNA INICIATIVA GRATUÏTA PER A PORTAR-LOS LA COMPRA QUE REALITZEN EN ELS COMERÇOS DEL BARRI A LA SEUA CASA EN BICICLETES ELÈCTRIQUES.


  • Les persones veïnes i els comerciants poden participar en aquesta iniciativa escrivint un email a delacistellaacasa@lasnaves.com o telefonant o escrivint un whatsapp al número 605642911.

L’Ajuntament de València, a través del centre d’innovació Las Naves, ha posat en marxa la iniciativa “De la cistella a casa”, amb la finalitat de fomentar la mobilitat sostenible durant les compres diàries en els comerços del barri.

Aquesta acció està dirigida a totes les persones que viuen en Poblats Marítims i que una vegada hagen fet la seua compra en algun dels establiments col·laboradors de la iniciativa “De la cistella a casa”, vulguen que la seua compra se l’emporten a casa de manera gratuïta i sostenible.

El regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que “De la cistella a casa” és una manera innovadora de sumar la mobilitat sostenible amb el foment de les compres en els comerços locals. Amb aquesta experiència pilot volem posar en valor les bicicletes elèctriques de repartiment com un mitjà de transport net, econòmic i sostenible que ens ajuda a reduir a València la congestió del trànsit i la contaminació, entre molts altres factors”.

En concret, la iniciativa utilitzarà bicicletes elèctriques de repartiment que poden aconseguir de mitjana 25km/h, amb una autonomia de 45 km. i que poden portar davant fins a una càrrega de 70 kg.

Totes les persones que vulguen participar, tant veïns que hagen fet una compra com els propis comerciants, només han d’escriure un email a delacistellaacasa@lasnaves.com per a poder concretar lloc i data de recollida i lliurament de la mercaderia.

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.