Estalvia energia amb “El Marítim Innova”

Estalvia energia amb “El Marítim Innova”

Com tindre una casa més sostenible i eficient


  • Esdeveniment per a veïns o veïnes de Poblats Marítims que han demostrat tindre sensibilitat per l’eficiència energètica en la seua llar.
  • Els participants aprendran com estalviar en les  factures de llum i gas d’una manera fàcil i amb l’assessorament de l’equip “El Marítim Innova”.
  • L’esdeveniment online se celebrarà el 9 de juliol a les 17h. Inscripció gratuïta ací 

Totes les persones veïnes de Poblats Marítims poden aprendre a com estalviar energia a la seua casa participant en la iniciativa “El Marítim Innova”, emmarcada dins del projecte europeu MAtchUP.

Gràcies a uns sensors instal·lats en el domicili, s’obtindran dades sobre el consum elèctric, de gas, temperatura i humitat interior. Tota la informació sensoritzada podrà ser consultada per l’usuari a través d’una app i a més podrà aprendre a com millorar el seu consum gràcies a un assessorament personalitzat i professional.

Durant l’esdeveniment que s’emetrà per streaming, les entitats implicades donaran a conéixer com es pot participar en el projecte, quines són les vies habilitades per a informar-se, quins són els beneficis mediambientals i econòmics que pot obtindre l’usuari participant, en què consistirà la instal·lació dels sensors i moltes més qüestions d’interés.

L’emissió en directe es podrà veure a través del canal de Youtube de LAS NAVES (https://www.youtube.com/lasnavesinn)

Programa e inscripció ací 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.