Les notícies de novembre 2021 en #ElMaritimInnova

Les notícies de novembre 2021 en #ElMaritimInnova


 

Com cada mes, us portem les notícies i convocatòries més importants al context valencià en energia, noves tecnologies i mobilitat.

 


Energia

Tres notícies rellevants en aquest camp. D’una banda, el Govern proposa usar edificis públics per a promoure l’autoconsum i reduir la pobresa energètica.
A més, València se suma al repte de ser una de les ciutats climàticament neutres en 2030 i aspira a ‘Capital Verda Europea en 2024’ per a alçar-se com a “referent mediterrani” de sostenibilitat.

 

Tecnologies

El dimecres 24 i el dijous 25 de novembre té lloc a València una Trobada D+I, organitzada juntament amb València Activa. En ella es parlarà, entre diversos altres aspectes, sobre les noves habilitats laborals en l’era digital: una obligació i una necessitat per a totes les persones treballadores i per a les empreses.

Mobilitat

Dues notícies clau en mobilitat. La integració tarifària per a València i la seua àrea metropolitana arranca al gener per a metro, autobusos i Renfe. A més, València posa límit als vehicles més contaminants: arranca l’estudi de zona de baixes emissions que s’implantarà en 2022.

Ajudes i Convocatòries

Convocatòria d’ajudes per al foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació 2021. Termini: 02/12
Premis Emprenedor XXI. Termini: 03/12
ALZIRA_Premi EcoRes – Idea Europa. Termini: 22/12

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.