MAJORS SOBRE RODES. Envelliment saludable

MAJORS SOBRE RODES. Envelliment saludable

ELS VEÏNS I VEÏNES DE POBLATS MARÍTIMS PODEN DE MANERA GRATUÏTA FER PASSEJOS EN TRICICLES ELÈCTRICS CONDUÏTS PER VOLUNTARIS I PROFESSIONALS.


  • Les persones majors poden participar en aquesta iniciativa escrivint un email a majorssobrerodes@lasnaves.com o contactant per telèfon o whatsapp al número 644 76 87 19

L’Ajuntament de València, a través del centre d’innovació Las Naves, ha posat en marxa la iniciativa ”Majors sobre rodes”, amb la finalitat de fomentar l’envelliment actiu en totes aquelles persones majors que vulguen tindre la sensació d’anar amb bici, independentment de la seua condició física.

El regidor d’innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que “gràcies a Majors sobre rodes els veïns i veïnes poden veure com la innovació contribueix a millorar la seua qualitat de vida, mitjançant un servei personalitzat, sostenible, segur i gratuït”.

A més, l’edil ha explicat que “aquesta iniciativa ajuda a combatre la soledat i l’aïllament d’una manera terapèutica ja que anar en tricicle permet que siga una activitat dinámica, en companyia i que la ciutat et sorprenga en cada recorregut”.

En concret, cada tricicle té una autonomia de 30 km i compta amb una capacitat per a dues places més el conductor. Des de l’organització es puntualitza que el servei sempre s’oferirà amb les màximes garanties de seguretat per a les persones usuàries, seguint les normatives sanitàries vigents.

Totes les persones que vulguen participar poden fer-ho escrivint un email a majorssobrerodes@lasnaves.com o contactant per telèfon o whatsapp al número 644 76 87 19, i així concretar l’horari, recorregut, temps de passeig i lloc de recollida.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.