MATCHUP REPRÉN LA MENTORIA DE L’EQUIP “VELOCK”

MATCHUP REPRÉN LA MENTORIA DE L’EQUIP “VELOCK”

LAS NAVES MENTORITZA A L’EQUIP D’ESTUDIANTS VELOCK GRÀCIES AL PROJECTE EUROPEU MATCHUP


  • La idea guanyadora presenta un servei d’estacionament segur per als vehicles de mobilitat personal basat en mòduls tancats on es puguen guardar i carregar la bateria d’aquests vehicles.
  • L’equip guanyador ha visitat i conegut el Col·lab, l’acceleradora pública per a projectes emprenedors de triple impacte: social, econòmic i mediambiental, que s’impulsa des de Las Naves.

Els membres de l’equip d’estudiants VeLOCK han visitat Las Naves per a assistir a una sessió de mentorització planificada dins del programa formatiu obtingut pel “Premi Especial UPV Challenge” que van guanyar el mes de novembre passat durant la setena edició del concurs “IDEES UPV CHALLENGE”.

La idea guanyadora presenta un servei d’estacionament segur per als vehicles de mobilitat personal basat en mòduls tancats on es puguen guardar i carregar la bateria d’aquests vehicles. Aquesta idea ofereix localització i informació de la disponibilitat dels llocs d’estacionament, informació sobre l’estat de la càrrega, sistema d’alertes o avisos sobre l’estat del vehicle.

El premi s’emmarca en les accions del projecte MAtchUP, dirigides a promocionar l’emprenedoria social i local, així com en l’estratègia de participació ciutadana, l’objectiu de la qual és acostar el projecte a la ciutadania, i fomentar la participació a través de les seues diverses accions

El mentoring es duu a terme per professionals de Las Naves, Kveloce I+D+i, Fent Estudi, ETRA I+D, WITRAC i l’Institut de Telecomunicacions i Aplicacions Multimèdia (iTEAM) de la Universitat Politècnica de València.

Més informació sobre VeLOCK ací

Més informació sobre Col·lab ací

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.