Matchup se suma a la lluita contra el COVID-19

Matchup se suma a la lluita contra el COVID-19

Matchup se suma a la lluita contra el COVID-19 i llança una guia d’eficiència energètica per a la llar i el teletreball

  • Dins del marc del projecte europeu MAtchUP, l’empresa K-veloce I+D+i, la Fundació municipal València Clima i Energia i la Fundació d’Innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves, han elaborat una guia audiovisual amb consells per a reduir la factura de llum i aigua en la llar en aquesta època de confinament a causa de la pandèmia COVID-19.

 

La guia consta de tres peces audiovisuals d’uns 30 segons cadascuna amb una mitjana de 5 consells que es poden posar en pràctica en la llar de manera senzilla. La primera se centra en l’ús dels electrodomèstics, la segona en l’estalvi d’energia i aigua i la tercera està més orientada a consells relacionats amb el teletreball i l’ús energètic dels aparells que se solen usar per a tal fi, com l’ordinador o el flexo.

Aquest material està orientat a ser difós per internet, tant en les diferents webs de les entitats participants com pels canals habituals en xarxes socials. D’aquesta manera, es pretén arribar al major número possible de públic divers i així ajudar a canviar xicotets hàbits del dia a dia que impedeixen que es reduïsca les factures de consum energètic en la llar durant aquestes setmanes.

Amb la finalitat d’ajudar als autònoms i pimes, les entitats col·laboradores estan també elaborat una guia relacionada amb el dret a l’energia, amb especial èmfasi en les mesures extraordinàries aprovades pel govern durant l’alerta sanitària. Així mateix, també s’informarà sobre els serveis disponibles i el contacte de l’Oficina de l’Energia per a totes aquelles persones que es troben en una situació de vulnerabilitat energètica o simplement necessiten assessorament professional en aquest àmbit.

Dóna-li al play!

Fes un bon ús dels electrodomèstics

Estalvia energia i aigua

Si estàs teletreballant a casa

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.