MOBILITAT INTEL·LIGENT I SOSTENIBLE A LA MARINA

MOBILITAT INTEL·LIGENT I SOSTENIBLE A LA MARINA

LA MOBILITAT INTEL·LIGENT I SOSTENIBLE ARRIBA A LA MARINA AMB “EL MARÍTIM INNOVA”


  • La Marina de València compta des d’ahir amb un panell informatiu i digital que aporta informació sobre els recursos de mobilitat pròxims en temps real, així com de les incidències relacionades.
  • En total, Poblats Marítims compta amb 2 nodes multimodals dotats amb 4 panells cadascun que han sigut instal·lats en diferents ubicacions durant els últims 5 mesos.
  • Els panells d’informació interactius han sigut dissenyats i implementats per la multinacional valenciana ETRA, la qual ha comptat amb la col·laboració de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) i la fundació d’innovació de l’Ajuntament de València, Las Naves.

Totes les persones que passegen per la Marina de València i vulguen saber quins mitjans de transport públic urbà té a prop, només han d’acostar-se fins al node multimodal situat al carrer Doctor Marcos Sopena, cantonada amb el moll de la duana.  Allí poden consultar ràpidament les parades d’autobusos de l’Empresa Municipal de Transport (EMT) i les estacions de lloguer de bicicletes públiques pròximes i incidències, entre altres.

El regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que gràcies a aquesta iniciativa “es busca disminuir l’ús del vehicle privat a favor de la mobilitat sostenible en desplaçaments urbans, així com facilitar la cerca de transport públic en una zona tan turística i transitada com La Marina”.

Pròximament està previst que s’incorpore informació sobre els punts de recàrrega de vehicle elèctric en la zona, així com la informació actualitzada del metre.

Així mateix, tots els panells informatius estan dotats amb una pantalla interactiva amb tinta electrònica de molt baix consum, són alimentats amb energia solar i integren la informació amb la plataforma VLCi de l’Ajuntament de València.

Amb la instal·lació d’aquest panell, el projecte europeu MAtchUP finalitza la seua primera acció de mobilitat posada en marxa a la ciutat de València i que es completa amb la instal·lació en total de 2 nodes multimodals. El primer node està situat en la plaça Armada Espanyola i el segon node està situat entre el Mercat del Cabanyal i l’Estació del Cabanyal, comptant cada node amb 4 panells.

Notícia original ací

Descripció de l’Acció de MAtchUP ací

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.