MOBILITAT OBRI LA LICITACIÓ DE TRES PUNTS DE RECÀRREGA DE VEHICLES ELÈCTRICS

L’Ajuntament obri el termini de licitació per a instal·lar tres punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

El passat 29 de juliol es va obrir el termini de licitació per a les obres corresponents al projecte d’instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles. Així, les empreses interessades en esta contractació tenen de termini fins al pròxim 19 d’agost per presentar les seues ofertes per al desenvolupament de tres punts de càrrega elèctrica ràpida a la ciutat de València, concretament als carrers Eugenia Viñes, Martí Grajales i Sèquia de la Cadena de la zona del Cabanyal-Canyamelar, que és on es desenvolupa el programa EDUSI a la ciutat de València.

Els punts de càrrega elèctrica ràpida, en qüestió d’una hora i mitja, poden deixar el vehicle carregat per complet, i fins i tot al 80% amb tan sols una hora de càrrega, ja que estos carregadors compten amb una potència de 50 kVA. A més, els tres punts de càrrega elèctrica comptaran amb tres tipus de connexions per adaptar-se als diferents vehicles elèctrics del mercat.

El contracte s’ha establert per un import de 165.064,46 euros més 34.663,54 euros d’IVA, el que resulta un total de 199.728,00 euros; i un termini màxim de durada de dos mesos. El contracte està cofinançat al 50% pels fons FEDER de la Unió Europea dins del Programa Operatiu de Creixement Sostenible del període de programació 2014-2020.

Font original: NOU EDUSI: MOBILITAT OBRI LA LICITACIÓ DE TRES PUNTS DE RECÀRREGA DE VEHICLES ELÈCTRICS.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.