PRIMERA EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA INSTAGRAU

PRIMERA EDICIÓ DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA INSTAGRAU

INSTAGRAU, una iniciativa de l’Associació de veïns i veïnes de Grau Port en col·laboració amb el grup de cultura de la Junta Municipal de Marítim


  • L’exposició s’inaugurarà dimecres que ve 15 de juliol a les 19.00?h i estarà exposada fins al dia 30 de juliol.
  • Les persones assistents podran conéixer la iniciativa d’eficiència energètica en les llars “Del Marítim Al Món” gràcies a un expositor informatiu que estarà situat al pati continu a l’exposició.

La primera edició del Concurs de Fotografia Instagrau és una iniciativa que naix dins de les activitats culturals que promou la Junta Municipal Marítim amb la principal intenció de donar a conéixer l’Associació Veïnal en el barri.

L’exposició fotogràfica està composta per una selecció de les millors imatges aportades per persones del Grau i que estan dividides en dues modalitats “No a l’ampliació del Port” i “Respira el Grau”.

“No a l’ampliació del Port” busca ser un punt de partida per a la reflexió col·lectiva al voltant del problema de l’ampliació del Port i “Respira el Grau” donar visibilitat a tots aquells racons que formen el Grau.

Totes les fotografies rebudes estan penjades en el compte d’Instagram de l’associació @avvgrauport, on totes les persones
poden votar per la millor imatge i rebre premis diversos elaborats per comerciants del propi barri.

Les persones que s’acosten a veure l’exposició durant la inauguració el pròxim dia 15 de juliol podran conéixer com poden estalviar en les seues factures energètiques a casa de manera fàcil, còmoda i gratuïta gràcies a la iniciativa “Del Marítim Al Món” que està emmarcada dins del projecte europeu MAtchUP.

El projecte europeu MAtchUP, sota la marca local “El Marítim Innova”, està implementant 52 accions innovadores en els sectors de l’energia, la mobilitat i les Tics amb la finalitat de millorar la vida del veïnat de Poblats Marítims.

+ INFO: www.delmaritimalmon.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.