ÚLTIMES NOTÍCIES I CONVOCATÒRIES 16-06-2020

ÚLTIMES NOTÍCIES I CONVOCATÒRIES 16-06-2020

Comunitats energètiques, energia de les ombres o ajudes NEOTEC: Les notícies i convocatòries del Marítim

Com cada 15 dies, hem recopilat les notícies, els esdeveniments i les convocatòries més rellevants en participació ciutadana, mobilitat urbana, sostenibilitat, energia i ciutats intel·ligents.

 

Notícies

Tots els carrils bici valencians estan a l’abast dels ciclistes gràcies als mapes digitals del visor cartogràfic de la Generalitat: inclou informació com, per exemple, el pendent, tipus de ferm o amplària, i es poden descarregar!

L’ajuntament de València estudia i impulsa la primera comunitat energètica de la ciutat. Es presentarà el pròxim 18 de juny i es tracta d’una iniciativa clau en el compliment dels objectius marcats en la nova Llei Valenciana de Canvi Climàtic i Transició Ecològica de la Generalitat.

A València i la gran oportunitat de la 5G: així serà la quarta revolució industrial ens expliquen com la xarxa 5G impactarà en la Societat, i serà un impacte positiu, immediat i en pràcticament totes les àrees: conciliació, reducció de desplaçaments, abaratiment de costos, fre a noves possibles pandèmies, intercanvi d’informació, i, el més important, el ‘nou teletreball’, que incorporarà treballs i funcions que fins ara eren absolutament impossibles.

A més, sabies que s’ha creat un dispositiu  capaç de generar energia a partir de les ombres en la Universitat de Singapur. Parlant de fonts energia sostenibles, la Coalició d’Acció per a les Energies Renovables de l’Oceà analitza el paper que jugarà l’eòlica marina d’ací a 2050. Restringir el trànsit i prioritzar la conversió en zona de vianants són dues de les claus del projecte de Altran Shutlink: el ciutadà com a prioritat en la nova mobilitat, que aspira a crear “un mitjà de transport intel·ligent i necessari per al futur”

 

Esdeveniments

 

Ajudes / Convocatòries

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.