Resultats Jornada VALÈNCIA OCUPACIÓ VERDA

Resultats Jornada VALÈNCIA OCUPACIÓ VERDA

EL PASSAT 29 D’OCTUBRE VA TINDRE LLOC EN LAS NAVES LA JORNADA DE REFLEXIÓ SOBRE OCUPACIÓ I TRANSICIÓ ENERGÈTICA “VALÈNCIA OCUPACIÓ VERDA”.


La jornada va estar estructurada en dues parts. Una primera part en la qual es van presentar els resultats de l’estudi “Ocupació, canvi climàtic i política econòmica: cap a un nou model per a la ciutat de València” realitzat per Alba Matamoros en el marc del Màster de Política Econòmica i Economia Pública de la Universitat de València i una segona part en la qual es va dur a terme un debat per a identificar barreres i oportunitats per al desenvolupament de l’ocupació verda a València estructurat en tres blocs: Innovació, Formació-Competències i Polítiques d’Ocupació.

La jornada va comptar amb l’assistència d’Inmaculada Villena de LABORA, Mar Alonso de l’IVE, Delia Álvarez d’UGT, Daniel Patiño de CCOO, Eduardo Amer d’IMEDES, Antonio Sánchez de la UV, Alejandro Gómez de València Clima i Energia, Santi Terol i Gabriela López de Xicoteta Energia Coop. V., Belén Torres i Raquel Sanz de Emplogreen Ecosocial, Pilar Díaz del projecte GrowGreen, així com representants de l’Ajuntament de València, Las Naves i del projecte el Marítim Innova – MAtchUP.

La introducció de cadascun dels blocs va comptar amb la participació de Laura Ramos de ECOOO des de Madrid, Alberto Laza, Cristóbal Salazar i Roberto Fernández presentant el projecte EUMOB del Centre Sant Viator a Euskadi, Carlos Izquierdo presentant els Punts d’Assessorament Energètic (PAEs) de l’Ajuntament de Barcelona, Vicent Garcia presentant Alterna Cooperativa a València, David Navalón d’Ecokenzai a València i Belén Torres d’Emplogreen també a València. Es poden consultar els vídeos en l’apartat de bones pràctiques.

Ací pots descarregar els resultats de la jornada.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.